Facebook

Beoordelingen van dOliviera Veendam

Recente recensies van dOliviera Veendam

4 sterren na 171 reviews

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas lauwe pizza,en lasagna her en der wat aan gebrand. Geen stokbrood met kruidenboter gekregen . Zoals wel was vermeld.. normaliter een betere ervaring

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goeie pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en keurig geregeld ! Inclusief een flesje wijn als spontaan cadeau .

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, vriendelijke jongeman die het bezorgde. En natuurlijk lekkere warme broodjes met kruidenboter als extra. Top!!

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren zeer tevreden kwalitijd en bezorging prima.danku wel.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg kleffe pizza met groenten uit blik, totaal niet vers Niet voor herhaling vatbaar

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten.

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er moest een liefdesbriefje bij. En dat was prachtig verzorgd en met hartjes versierd. Top!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit en bezorging zelfs ruim binnen de aangegeven tijd. Heerlijke lasagne gegeten.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, keurig op tijd geleverd en nog als extra brood met kruidenboter. Top!

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne mensen ! Zeer ruim assortiment Ook zeer klantvriendelijk en zeer geschikt voor een familiediner of gewoon lekker uit eten met je partner topkwalitiet Lekker Eten !! Snelle bezorging ! Gewoon zoals de Italiaan hoort te zijn !! Echt een aanrader !!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam veel te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte levering heerlijke pizza. En niet te vergeten het brood met kruidenboter

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is prima. Jammer dat ze voor een gerecht vN bijna 30 euro zo bezuinigd hebben. Een simpele salade met gefrituure aardappelen. Voorheen kreegje meer waar voor je geld. Een opmerking bij de bestelling voor iets niet gefrituurd en echte groente wordt helaas geheel genegeerd! Ik hoor graag van d’Oliviera om de klanttevredenheid weer te verhogen! Henk

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen, ik ben altijd heel lofend over jullie vers bereide gerechten. Dit keer was 1 pizza koud en de andere bijna koud. Erg taai en weinig smaak, het leek wel of jullie het heel druk hadden en het maken van de pizza over hebben gelaten aan de bediening. Het waren rommelige pizza's, helaas. Ik zou 1 uur moeten wachten, maar het werden er 2. De rest van het gezelschap was inmiddels klaar met eten. Erg jammer dit en niet voor herhaling vatbaar, maar nogmaals ik ben anders gewend bij jullie, maar dit was weggegooid geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wii vonden de pizza niet lekker. De bodem was goed maar de topping was veel te zout en te vet. Vlees was te dik naar onze mening, kaas lag in dikke gesmolten hompen er tussen. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s! Bezorger was mooi optijd en de pizza’s waren nog super warm. Enige minputje is dat op de site stond dat we gratis stokbroodje met kruidenboter erbij kregen maar deze hebben wij helaas niet gehad. Gelukkig vulde de pizza’s genoeg maar toch heb je der een verwachting van omdat hiermee reclame wordt gemaakt. Verder zeker een aanrader en zal ik nog wel vaker hier iets gaan bestellen.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect altijd constante Kwaliteit. Mijn “ Hofleverancier”

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer een prima pizza!

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste bestelling bij dOliviera, maar zeker niet de laatste. Bezorging was vriendelijk en redelijk snel bezorgd. Lekkere pasta en pizza. Goede porties en goed gevulde pizza. De gratis broodjes met kruidenboter waren heerlijk en waren een welkome toevoeging. Toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke pizza. Altijd perfect. Vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza, bezorging op tijd

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gerechten. Niets op aan te merken.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker. En de gratis broodjes is een super service

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten!!

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza´s en keurig op tijd bezorgd. Wel wat zwarte randjes, ook op de broodjes, maar daar omheen smaakte het prima

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de bezorger kwam zelfs een half uur eerder. Top!

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, met als verrassing fijne broodjes met kruidenboter. Dank Oliveira!

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza gehad.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was prima. Spaghetti en gnocchi vonden wij te weinig smaak en aan de droge kant.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was netjes op tijd, maar de helft ontbrak aan ingrediënten. Bij navraag kregen we dit als antwoord: "als u was zou ik nooit meer bestellen bij d oliviera". Zo gaan ze dus om met hun vaste klantenbestand, en dan bestellen we al sinds hun oprichting in Veendam. Wat een slechte service en ronduit BOT, erg jammer. Het was altijd erg goed.

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de pizza lauw, jammer want daardoor kwam de smaak niet ten goede. De kruidenboter was vloeibaar geworden doordat het op de doos van de pizza lag.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten maar jammer dat het tot nu toe altijd langer duurt met bezorgen dan vooraf wordt aangegeven..Duurt elke x minstens een uur dus als je even snel wilt geen aanrader. Wel vriendelijke mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecto!!!

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel geleverd. Top met gratis broodjes leuk gebaar.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was hartstikke goed en lekker.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, snelle bezorging. Met als heerlijk extraatje lekkere broodjes met kruidenboter. Heel verrassend.al met al zeer tevreden

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten Het was gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd uitstekende pizza’s, vriendelijke en snelle bezorging!

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede pizza, en voor geplande tijd al bezorgd

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit van de bestelde pizza. Zo horen ze. En tijdig bezorgd ondanks tijdstip op zaterdag.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super. Mis alleen de pasta matriciana op de kaart in de app. Zou super zijn als die wordt toegevoegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrijdag 11/01 voor het eerst online besteld. Eerder dan verwacht werd de pizza gebracht echter was dit een totaal andere pizza dan was besteld. Gebeld en een kwartier later kwam de juiste pizza (die eerst ergens anders verkeerd was bezorgd) maar deze was inmiddels koud. Al met al .....een beetje jammer

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pasta

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had verwacht dat het gerecht wat smaakvoller (miste wat hartigheid) en pittiger zou zijn (miste de pepers volledig), beetje meer kaas was ook welkom geweest.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

toppizzas zoals altijd en topper van een bezorger. klasse

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas wel een uur moeten wachten tot me bestelling er was. Had al optijd besteld en na een half uur gebeld. Omdat de bezorgtijd een half uur eerder zou zijn. Daarna had ik ook netjes en snel me eten gekregen. Dus alsnog 5 sterren

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza bodem proefde als iets andere deeg ???

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijkbelegde pizza’s.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerljke pizza.s goed belegd en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren enorm lekker, goede bodem en rijkelijk belegd. Alleen vreselijk jammer dat de calzone als gewone pizza en dus niet dubbel geslagen werd bezorgd en dat er ook gewoon een pizza was vergeten bij de bezorging. Binnen 20 minuten was die vergeten pizza er wel maar toen waren de overige pizza’s al op en was er dus een iemand die alleen kon eten.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit neemt helaas zienderogen af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza,s te vochtig en niet heel warm.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waten van goede kwaliteit. Het voorgerecht, antipasto viel enorm tegen. We bestellen dit gerecht zeer frequent en het wisselt van samenstelling wat het verassend maakt. De verassing deze keer was de prijs vs het geleverde: 3 plakken ham, 3 stukken meloen, 3 plakken vleeswaren en 3 gevulde stukjes courgette voor maar liefst 13 euro is ver beneden verwachting; dat kunnen jullie beter! Ik verneem zeer graag van jullie hoe jullie deze teleurstelling gaan omzetten in een enorm positief gevoel! Henk

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren heerlijk en niet te nat , goede bodem. Top

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Snel geleverd.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heeeerlijk.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten te laat en verkeerde bestelling bezorgd en na bijna 1 uur de juiste bestelling geleverd. Helaas hadden wij toen al zelf onze maaltijd gemaakt. Wij bestellen geregeld bij dit bedrijf, ook vanuit ons vorige adres en altijd goed maar dit is een grote blunder waarvoor je toch minimaal excuses had mogen aanbieden. Nu hebben we het weg kunnen gooien. Bedankt dOliviera

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lauw bij bezorging. De broodjes erbij als service waren top.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza. vlotte levering

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een uur en 15 minuten gewacht op onze bestelling

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's besteld. 1 pizza te weinig bezorgd. Kan gebeuren. Snelle service, binnen 15 min werd de pizza alsnog bezorgd! Blij met de service trekken we de doos open.. verkeerde pizza! Opnieuw gebeld, er werd wederom een nieuwe bezorgd. De visite ondertussen de 'verkeerde' pizza maar laten eten. Door het continue bellen/wachten zaten we uiteindelijk allemaal aan een koude pizza. Zat er in één van de Pizza's een enorme haar!!! We waren er helemaal klaar mee. De 'pret' van samen pizza eten was voorbij en na de haar in onze koude pizza was het wel klaar. Meerdere keren goede service ervaren, vandaag was echt een teleurstelling. De volgende keer zal onze voorkeur naar een andere pizzeria uitgaan.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse spaghetti carbonara en ravioli gevuld met ricotta in een heerlijke boter salie saus. Zoals altijd heerlijk gegeten en keurig op tijd geleverd. Ga zo door.

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn super tevreden , ten eerste geweldig lekkere pizza,s en ten tweede prima service. Echt top!

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede service en vlotte bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, wij zijn tevreden.

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Lasagne en olijven gegeten, ruim warm brood met kruidenboter gratis meegeleverd en snel bezorgd.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service en bestelling was top Qua smaak en opmaak: top Temo VVD pizza had ietsjes veter gekund Naar was primaire doen

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s en precies op tijd bezorgd

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke met ricotta gevulde ravioli in boter salie saus. Zoals altijd verse pasta. Een 10 met een griffel.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd, heerlijke pizza, het extra brood was heerlijk en een aangename verrassing.

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lasagne was veel te olieachtig, ik heb aantal keren iets besteld hier maar deze keer was ronduit slecht (lasagne)

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overweeg thermo verpakking voor de pizza's, was helaas koud, De andere maaltijd was fatsoenlijk op temperatuur in aluminium folie. ? Tot de volgende bestelling want het smaakt ons goed. ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 17:45 een bestelling met het idee 'mooi optijd' want ik moest om 19:30 weg. Vervolgens om 18:45 maar maar gebeld want we hadden een e-mail gekregen met het bericht dat de pizza's om 18:30 bezorgd zouden worden. Vervolgens was het 19:30 en ik moest dus weg zonder een pizza gezien en of geproefd te hebben. Bleek dat de pizza om 19:35 bezorgd was. Ik vind 1 uur en 50 minuten wachten op 2 pizza's toch echt niet acceptabel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde bijna 1,5 uur!! eten was lauw en de gratis broodjes verbrand. Dat kan dan beter achterwege gelaten worden..Voor mij niet meer.

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beoordeel bezorging 3 sterren dit was voor de stokbrood met kruidenboter deze was compleet gesmolten doordat het op de warme pizza stond dus niet te gebruiken helaas tip houdt de kruidenboter appart pizza waren goed en lekker

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zelden zo teleurgesteld geweest helaas. Ik heb extra toppings besteld en betaald, (staan ook op de bon) maar niets op de pizza. Helaas kon de bezorger weer eens ons adres blijkbaar niet vinden ondanks navigatie...dus de pizza was ook nog eens zo goed als koud. Jammer . Anders was ik altijd erg tevreden over de pizza maar deze keer was het een zootje.

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere pizza's. Snel bezorgd en altijd lekkere broodjes met kruidenboter erbij. Zeker weten de beste van Veendam en Wildervank.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza. Het eten is altijd perfect zowel bij bezorging als in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en altijd duidelijk aangegeven wat de verwachte bezorgtijd is.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bijgeleverde kruidenboter was ranzig, dat hoeft voortaan niet meer ook niet gratis. Lijkt alsof er ander pizza deeg gebruikt wordt, vorige keer was bodem beter.

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza online besteld om 17.15 u. Kreeg een mail dat de pizza om 17.45 u zou worden bezorgd, geen probleem. Pizza zat in en plastic tasje, deze was al vochtig toen de pizza werd bezorgd. Pizza was lauw en taai evenals de gratis broodjes in alu folie. De xtra bestelde salami tbv 1.50€ had men vergeten!!!!!!

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo vandijk2m We geloven in 'het recht om te schrijven', maar voordat we uw beoordeling kunnen publiceren, vragen we u een aantal wijzigingen aan te brengen. Het is ons opgevallen dat uw beoordeling waarderingen van faciliteiten bevat waar u geen gebruik van heeft gemaakt tijdens uw bezoek aan Ristorante d'Oliviera, zoals een waardering van de slaapkwaliteit terwijl u er niet hebt overnacht een waardering van het eten terwijl u er niet hebt gegeten een waardering van de ervaring tijdens de vlucht terwijl u niet in het vliegtuig bent geweest andere waarderingen die niet overeenkomen met de ervaring zoals beschreven in uw beoordeling We hebben uw beoordeling verwijderd omdat deze niet voldeed aan onze richtlijnen. Meer informatie hierover vindt u hier. We hopen dat u een nieuwe beoordeling wilt inzenden die voldoet aan onze richtlijnen. Om dit eenvoudiger te maken staat de oorspronkelijke tekst van uw beoordeling hieronder. Kopieer en plak deze in een nieuwe beoordeling

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorgservice. Een favouriet met dikke plus!

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op het aangegeven tijdstip en kwaliteit uitstekend als altijd. Echter... bij de online bestelling via deze site géén broodjes met kruidenboter ontvangen, waar dit op de site wordt benoemd; dat laat zich aan kinderen die erop wachten lastig uitleggen. Volgende keer gewoon weer broodjes a.u.b. :)

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse pasta. De lekkerste van Veendam.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en lekkere pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond pizza laten bezorgen. Heerlijk van smaak en goede producten er op. Zo krijg je ze niet vaak. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd!? Pizza had iets rijkelijker belegd mogen zijn. Maar zeker voor herhaling vatbaar Goeie actie met gratis stokbrood plus kruidenboter????

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

waardeloze kwaliteit.pizza s waren pikzwart verbrand schande !!

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch snel en heerlijk.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's zoals altijd. Mijn gast was erg onder de indruk!

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was netjes. Salade had wat meer verzogd kunnen worden; en helaas friet bij een mooi vleesgerecht; dat kan echt beter! Een bakje kruidenboter zonder een broodje is een gemiste kans; die kan de prullenbak in. Volgende keer hopelijk wat meer aandacht aan het eten. Het eten was om 17:00 uur verwacht, maar kwam om 17:20. Ook dat kan wel beter.

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak is prima, maar de pizza,s iets aan de koude kant ..

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bravo! Het was heerlijk. Hoefde ook niet lang te wachten.

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag om 20.55 besteld, bevestiging ontvangen. Maar niks bezorgd. Om 21.25 gebeld nam er niemand meer op

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enkel jammer dat de bij aangevinkte ingrediënten er niet zaten smaakte verder zeer goed

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend! Op tijd bezorgt, alles was naar wens en het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was niet gesneden en bijna koud! Smaak was wel goed!

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

graag eventjes wat beter op de bestelling kijken, bezorgtijd, zodoende hadden we koud eten vandaag. :(

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

om even over zes besteld en bevestigd door u. Om vijf over half acht gebeld waar de pizza bleef, maar waarschijnlijk zou her dan nog wel een uur duren. Wij zijn zeer ontevreden. Geef dan direct aan dat het heel lang kan duren. Wij bestellen tot nu toe per jaar een redelijk aantal pizza's, maar daar stoppen we nu mee. Groet, Johan Wessels

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken, maar de pizza's waren niet heel warm meer

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's. Jammer dat het pas na 1 uur en 10 minuten na onze bestelling, bezorgd werd. Bezorger was overigens vriendelijk.

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza's. Iets meer rucola had wel gemogen. De pizza's zijn wel aan de dure kant maar er is in Veendam geen pizzeria die betere pizza's heeft. Gratis broodjes + kruidenboter maakt de prijs weer een beetje goed.

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bodem mocht van mij nog wel iets harder verder zeker naar wens en zou er wel vaker bestellen

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten! Echt lekker vers eten gehad wat zorgde voor een gezellige avond. Top!

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was weer ouderwets lekker hoor

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ????

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en super bezorging als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas werd de bezorger verwezen naar de flat. Ipv huizen.Daardoor duurde het iets langer dat we de pizza's hadden.de dozen waren vochtig,pizza al iets afgekoeld en de bodem was niet zo krokant.De smaak van de pizza was goed

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd(15 min)en heerlijke pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag, dus bezorging duurde langer dan normaal. Maar ik vind bijna twee uur iets te gortig, dan had ik graag een waarschuwing o.i.d. gehad. Bezorger was wel erg vriendelijk. Het eten zelf was zoals altijd voortreffelijk, dus het wachten wel waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de 4x pizza besteld. Maar ik bestel al alle 4 de keren een pizza zonder salamie, nu dus ook en duidelijk bij opmerkingen er neer gezet!! Komt de pizza, wat zit er op salamie....................... De honden vonden het wel erg lekker.

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

????

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een prima bezorging!

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte, die jullie vandaag hadden was de kwaliteit weer heerlijk. Ga zo door ☺️

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 45 minuten was e bestelling er. De pizza smaakte geweldig. Eén minpuntje...ik had als extra topping voor 2 euro, mosselen op de pizza. 5 mosselen vond ik wat weinig. Verder waren beide pizza's top !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde ongeveer een uur. Dat was wel lang. Maar het was 2e pinksterdag. Het zal waarschijnlijk druk geweest zijn.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza goed warm thuis gebracht. Enigste puntje van kritiek, de ingrediënten wat meer verdelen over de pizza 3cm vanaf de rand lang niks.

, 26-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snelle bezorging!

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ravioli, smaakvolle ingrediënten.

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was binnen goede termijn bezorgd. Aandachtspunt is de verwachting van bezorging te communiceren met de klant. De aardappelen zijn gekookte aardappelen zonder heel veel uitdaging; het vlees was super. De salade had een vreemde eend in de bak: aardbei. Dit had voor mij niet gehoeven. Daarnaast een antipasta verassing besteld. Deze was prijs-kwaliteit super in orde. De mozarella was smakeloos; dat kan beter! Het brood met kruidenboter, welke als extra meegeleverd werd is top! Voor bezorgen van een italiaans gerecht staat d'Oliviera ruim bovenaan! Voorzien van een mooie Italiaanse wijn uit eigen kelder een perfecte maaltijd.

, 25-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit eerder meegemaakt bij dit restaurant. Lasagne dreef in het vet, had een onbestendige smaak en echt niet lekker. Ben nog steeds misselijk. Jammer

, 24-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Echte pizza's! Goed en vers belegd.

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle levering

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle bezorging na online bestellen. Pizza was van goede kwaliteit qua smaak en ingredienten. Goede service vind ik ook de warme broodjes die meegeleverd worden.

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren weer heerlijk

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was echt heel erg lekker en ook snel bezorgt bezorger was ook vriendelijk

, 04-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel! Heerlijk eten

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte Italiaanse pizza's met ingrediënten van hoge kwaliteit.

, 12-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte, vriendelijke bezorging en heerlijke pizza, zoals altijd!

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben wegens drukte 2 uur moeten wachten en kregen toen niet de pizza's die we besteld hadden. Maar we hadden honger en hebben ze wel opgegeten. Zoals altijd waren ze overheerlijk. Gelukkig wel de spaghetti carbonara die we besteld hadden. Top! Lekker. Overigens is de wachttijd normaal niet zolang.

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep was heerlijk, lasagne was een beetje flauw van smaak.

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit & super lekker !

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, warm en best snel geleverd

, 18-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld via de website. Al het eten is van prima kwaliteit. Vlot geleverd en een flesje rode wijn gekregen. Alleen jammer dat er een euro wordt berekend voor de ideal transactie. Vooral als het een bestelling van boven de 50 euro betreft. Verder niets te klagen, goede service en eten

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lasagna was smakeloos. De salami en gorgonzola was ver te zoeken

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza en broodjes heerlijk. Op precies de afgesproken tijd bezorgd er mankeerde geen minuut aan. Top!

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk, maar we vonden bijna 1,5 uur wachttijd/bezorgtijd wel erg lang. Toen alles uiteindelijk was bezorgd, was er geen kruidenboter. Erg jammer.

, 30-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets dan lof. Heerlijke Pizza's en een snelle bezorging. Top!

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede pizza. Bestelling erg snel geleverd.

, 19-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk en op tijd geleverd. Helaas was de kwaliteit niet zoals we van dit restaurant gewend zijn. Hoop dat het eenmalig een missertje was want eerdere bestellingen waren superlekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en goed warm. We hebben heerlijk gegeten

, 16-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Heerlijke warme pizza en nog lekkere brpodjes met kruidenboter er gratis bij gekregen.

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren koud... Dit was de eerste keer dat dit gebeurde, we krijgen ze altijd warm tot heet, maar erg jammer... We vinden het wel een topservice dat je bij een bestelling via de website, bij een bedrag vanaf € 40,00 een fles wijn cadeau krijgt. Bij een lager bedrag krijg je heerlijke broodjes met kruidenboter, als je via de website bestelt.