Facebook

Beoordelingen van dOliviera Veendam

Recente recensies van dOliviera Veendam

4 sterren na 411 reviews

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is de kwaliteit van de pizza’s uitstekend, helaas werd de pizza deze keer koud afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We waren de vorige twee keer heel enthousiast, maar deze keer vielen de pizza’s tegen. Dit keer geen luchtige knapperige korst, maar een kleffe witbroodhap. En de Spaanse pepers op de peperoni zijn waarschijnlijk vergeten. We betalen graag wat meer voor echt lekkere pizza’s, maar deze keer was de prijs kwaliteit verhouding ongunstig. Score is 2 1/2 maar halve sterren lukt hier niet.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd op afgesproken tijd geleverd en super lekker gegeten, hoop dat we deze zomer weer langs kunnen komen om te eten en te drinken 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes bezorgd. Wat ik leuk vond dat we er extra ciabatta brood en kruidenboter bij onze bestelling kregen.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke pizza’s ontvangen. Sneller bezorgd dan de verwachte levertijd echt super!!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom weer fantastisch.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en snel bezorgd, al een half uur na de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:15 uur pizza’s besteld en aangegeven bij het tijdsvlak dat we de pizza’s graag om 19:45 bezorgd willen hebben. Ook via de bevestiging mail werd aangegeven dat de pizza’s om 19:45 uur bezorgd zouden worden. Dit omdat mijn partner na half 8 thuis kwam. Helaas stond de pizza bezorger er om 19:10 uur al... Het werden koude pizza’s die daardoor wat taai waren.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De perfecte pizza, elke keer weer!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heerlijke pizza’s!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Lasagne gehad met een portie goede olijven. Daarnaast een heel stokbrood met kruidenboter gratis, kortom; erg goed

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, lekker warm brood erbij en eten héérlijk van smaak 👍👍

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s. Netjes en snel geleverd.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s in de hele omgeving. Snelle service, lekkere broodjes erbij en de pizza’s zijn altijd goed

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een mooie variatie in de Pizza keuze. D’Oliviera heeft pizza’s die je nergens anders ziet. Maar het belangrijkste ! Het zijn allemaal super pizza’s. Van super dunne en smakelijke bodem tot de vulling en kwaliteit van levering 😋

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en heerlijk....

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij 2 pizza's waren de extra toevoegingen te weten spaanse pepers en ananas er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas goed van smaak, lekker warm brood met kruidenboter, lekker gegeten, koelt helaas snel af.....

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Ook de kinderen vonden de lasagna erg lekker. Service dat het mogelijk was om op het laatst de besteltijd nog te vervroegen, en precies op tijd gebracht!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier zeer regelmatig. Heerlijk eten en snelle bezorging.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top 👍

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat. Maar smaakte heerlijk.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Bezorging als afgesproken. Positief!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ik heel knap vond. Ik had om 16:45 besteld en de verwachte bezorgtijd zou zijn 17:55. Om exact 17:55 ging de deurbel en stond de bezorger voor de deur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 19 15 uur, jammer dat het een uurtje later werd bezorgd. Volgende keer graag een berichtje.... Alle begrip ivm drukte, Valentijn etc, maar een uur later is lang. Smaak en kwaliteit blijft prima en maakt véél goed......

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verwachte bezorgtijd een uur (zaterdag avond dus ja prima het zal wel druk zijn). Drie kwartier na verwachte tijd maar eens gebeld; onze dochter heeft honger en ze moet al eigenlijk al lang in bed liggen, moeten we zelf eten warm maken of is het al klaar? Het gaat zo met de bezorger mee dus met een kwartier is het er. We kregen een fles wijn voor het wachten (lief, maar onze dochter die om acht uur al lang in bed had moeten liggen heeft daar niks aan) Toen eindelijk eten was de ene pasta te gaar eentje bijna gaar de ander verre van gaar, en de temperatuur? Gelukkig hadden we honger anders hadden we het even opmoeten warmen

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste pizza’s van Veendam, en lekkere sla! Bestelsysteem is handig.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza,s en de bezorging was uitstekend.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super en op tijd geleverd

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza en netjes op de afgesproken tijd bezorgd. Mevrouw droeg zelfs een mondkapje. En als kers op de tijd, een overheerlijk stuk stokbrood met kruidenboter, die nog lekker warm was ook. Top Oliveira, zeker voor herhaling vatbaar

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, top bezorging

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde een klein half uurtje langer dan stond aangegeven (zondagavond spitsuur) maar de pizza's waren heerlijk en goed warm. De bezorger kwam heel vriendelijk over en vanwege een leuke actie kregen we gratis warme broodjes met lekkere zachte kruidenboter. Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd binnen de tijd bezorgd. Het was erg heet nog. De smaak is altijd prima en niet vet, heerlijk. Het fles(je) rode wijn valt erg in de smaak!!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd.... top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, incl broodjes en kruidenboter. Jammer dat de pizza warm en niet meer ovenheet was......

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en keurig op tijd bezorgd !

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super, altijd op tijd en pizza zoals een pizza hoort te zijn! Dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizzeria met dito bezorgservice. Leuk dat de warme broodjes of een flesje wijn als extraatje worden meebezorgd. Gewoon zo doorgaan!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en ook op de afgesproken tijd binnen

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Foute pizza bezorgd. Is een nieuwe bezorgd maar konden daarom niet samen eten en het woord sorry daarvoor kennen ze niet Jammer

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Pizza's en lekker broodjes met kruidenboter

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, grote porties en een verse salade vol met luxe kaas. Gratis pizza broodjes met kruidenboter bij een online bestelling.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al diverse keren bij jullie besteld en het is geweldig. Echt een aanrader en we hopen binnenkort weer gewoon in het restaurant te kunnen eten

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alleen een uur later. Was druk maar communicatie hierover was wel fijn geweest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, op tijd bezorgd, Tip: mogen wel wat warmer geleverd worden

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza,s waren op tijd. Eerste keer bij jullie besteld. Smaak, heerlijk. Bodem, vooral de korst, te droog en hard, tegen zwart aan. Jammer. Volgende keer beter.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, voor de 2e keer en zeker voor herhaling vatbaar. Aanrader voor iedereen uit Veendam e.o. keurig flesje wijn erbij en aan de voordeur geleverd. Helemaal tevreden. Top!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super! De Carpaccio di Mare was mooi opgemaakt. Er is echt aandacht aan besteed. Onze complimenten.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza en snelle levering, Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super de super. VEGA ***** Kwaliteit en erg lekker. Broodje met knoflook boter erbij. En vergeet de sympathieke bezorger niet hè.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en op tijd bezorgd👍

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst,, online bestellen ging wel goed. Om 17.30 voor Z.S.M .. bezorgd om 19.00/19.10 . Pizza was lauw/koud. Kruidenboter vergeten , gebeld als het alsnog kon ,, eerst niet pas weer bij de volgende keer bestellen kregen wij het dan wel ,, wie zegt dat ik de volgende keer wil bestellen hier ? .. Alsnog gekomen NIET van harte,,, telefoon gesprek ronduit bijna onbeschoft !! .. Heb hier ook wel eens voor de Corona tijd gezeten ,, steeds in de gaten gehouden als we nog iets wouden bestellen ,, zat nog drinken in onze glas als meer als de helft en toch vragen wil je weer nieuwe drinken bij het eten ,, toppings extra ook € 2 euro extra voor 3 of 4 plakjes nog bij de pizza op te willen ,,, als je het mij vraagt PUUR voor de centen zitten ze daar en aan de klant word niet gedacht ! .. Ik bestel hier dus zeker ook NIET weer,, of er komt een excuses ,, maar dat is wachten op een wonder ! . Ik zou zeggen NIET DOEN !

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was beter geweest als de kappertjes er wel op gezeten hadden

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima sneller dan de aangegeven tijd maar de pizza was lauw, uien zelfs koud, ben ik niet gewend van dOlievera en ik ben geen klager. Zal volgende keer vast weer beter zijn. Met vriendelijke groet, Carla

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's, lasagne en cannaloni waren prima van smaak. De Bambino pizza was even groot als de volwassen pizza's (waarom?). De gratis fles wijn was lekker, maar het beloofde stokbrood was kennelijk op. De bezorging was knudde, anderhalf uur gewacht. Ik heb na een uur wachten gebeld om te vragen waar het bleef, en toen stond het op het punt van bezorgen. dat duurde nog ruim een half uur.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een heerlijk rondje vanavond, heerlijk als altijd 1👍

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en altijd super lekker

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk, maar niet tevreden over de tijd van bezorging . 1 en 1/2 uur na bestelling pas gekregen Kreeg een mail met bezorgtijd en dat was al een uur na bestellen en uiteindelijk duurde het nog een half uur langer. Bedenk me voor de volgende keer. Zeer spijtig.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Op tijd en heerlijk van smaak. Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza s en fijne vriendelijke service! Aanrader, zowel voor bezorgen als dineren in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed! Maar het online bestellen is waardeloos. Wanneer je een tijd aan kan geven kun je kiezen tussen zo snel mogelijk of bijv. De eerste tijd 18.00 uur. Ik had besteld om 17.17 en gekozen voor "zo snel mogelijk" om 18.00u had ik nog geen eten. Dus heb ik jullie gebeld en kreeg ik als uitleg dat "zo snel mogelijk" betekent dat iedereen die een tijd heeft aangegeven eerst gaat en dan de klanten met "zo snel mogelijk" . Vervolgens had ik pas om 18.25 het eten. Dus dat was de eerste maar ook gelijk de laatste keer dat ik bij jullie heb besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima gegeten, heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, maar het kwam bijna 3 kwartier later aan dan in de bevestiging was aangegeven.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het voorgerecht was de bezorger vergeten. Erg jammer ,hebben de pizza dus maar eerst opgegeten. Daarna het voorgerecht, was wel erg lekker!!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer Super, op tijd afgeleverd en de pizza’s waren ook weer heerlijk.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza smaakte goed, maar we hadden de bestelling geplaatst voor 18.30 uur; de bezorger stond al om 17.45 uur voor de deur. Dat betekende dus “even omschakelen”

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles volgens afspraak bezorgd. Heerlijke pizza’s !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel lekker. Klasse pizza's.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer dikke prima Mimo!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was wel vriendelijk maar geen excuus aangeboden dat het eten een halfuur te laat zou zijn dan gewenst. Geen belletje gekregen dat het iets langer zou gaan duren dan de bezorgtijd en was ook nog eens steenkoud, zowel het brood als de pizza's...

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Mooi op tijd. Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet heel warm meer en de bezorger was er om 20:30 al toen was mijn vriend nog niet terug vandaar de tijd 20:45

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij 'd Oliviera. Heerlijk eten, ruime porties, bezorging op tijd.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en fantastische service.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zoals vanouds ontzettend lekker en enthousiast gebracht aan de deur.TOPPERS

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, iets later bezorgd dan verwacht.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half 6 gewenste levertje. Afgeleverd 17:29 ik zeg Top !! De pizza waren heerlijk.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een kwartier te laat, wel een vriendelijke bezorger

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s super als altijd alleen jammer geen bezorging 🚚

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nou ja zeg, wat een bizar telefoontje. Hebben we net een bestelling geplaatst voor 75 euro om te laten bezorgen, wat we overigens al jaren doen, krijg ik een telefoontje van D'Oliviera dat ik mijn tegoedbon van 50 euro niet kan inleveren bij bezorging?? En dat dit eigenlijk helemaal niet meer kan omdat ze de bonnen al héél lang niet meer uitgeven?? Ik zeg dat ik deze afgelopen zomer, juli 2020 wat ook op de bon staat, van mijn vriendin heb gekregen juist omdat we altijd door D'Oliviera laten bezorgen. Ze heeft hier nog specifiek naar gevraagd of dit kon. Het meisje aan de lijn wist het ook allemaal niet meer dus vroeg ik naar de baas. Die gaf mij eigenlijk geen gelegenheid om iets te zeggen maar zei gelijk: Mevrouw het kan niet want deze bon is ingeboekt op het restaurant en dan is mijn hele boekhouding in de war. Dat snapt U toch wel! Eh nee..Ik heb zelf een zaak maar zo'n gekke boekhouding hoort daar niet bij. Ik zei nou dat vind ik erg raar, we zijn al jaren vaste klant bij U. C

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Vriendelijk. Lekker eten.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en goed belegde pizza's. Alleen was de knoflook wel vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en altijd op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza 4 kazen besteld maar hij viel totaal niet goed op de maag. Volgens mij zat er iets op wat niet goed was. Ontzettend jammer. Normaal is het wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Online bestellen gaat hel gemakkelijk en je krijgt er een gratis brood bij. Die dan wel onverpakt in het tasje op de pizzadozen ligt.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, heerlijk als altijd!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom kwalitatief sterke pizza’s. Allemaal geheel op; inclusief die van de 11-jarige. Bezorging op ongeveer de minuut nauwkeurig; wachten duurt altijd lang, maar voorspelbaarheid is belangrijk. Verdeling van de ingrediënten mag iets socialistischer (pizza met asperge wat onderbedeeld; pizza met rode peper wat geconcentreerd op het midden). In Veendam zijn 2 echte pizzaria’s en d’Oliviera is daar 50% van!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, goed belegd. (I Love parmaham) Snel en warm bezorgd. Top

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza iets te lang in de oven.wordt te hard

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was deze keer natte/kleffe pizza zonder verse maar vlg. mij blikgroente. dat ben ik niet gewend dOliviera! de baas op vakantie en nu een hulpkok ingezet misschien..?

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld. En iedere keer weer genieten van het eten. En levering rond het tijdstip dat is aangegeven. Wij zullen zeker vaker bestellen!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg laat bezorgd. Duurde anderhalf uur, terwijl op thuisbezorgd 50 minuten staat. Soep was net saus. Lasagne was goed, maar wel erg veel kaas... Gelukkig was alles wel goed op temperatuur...

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk de perfecte pizza

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer als vanouds 🤩 haast vakantie gevoel.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 👍pizza’s 👍restaurant 👍

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een fijne afsluiting van de vakantie. We hebben genoten van het lekkere eten. Een oud-leerling kwam het bezorgen op de verjaardag van zijn vader. Al met al zeer geslaagd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd super lekker en op afgesproken tijd geleverd 👍

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten op een pizza waarop de groenten nog zo goed als rauw waren (bij een mailtje met verwachte besteltijd van 1 uur). Zeker niet voor herhaling vatbaar..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ook het stokbrood met kruidenboter lekker extraatje. Bezorging precies volgens afspraak.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zeer goed en snelle bezorging uitmuntend.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies volgens afspraak warm afgeleverd. Zoals altijd weer erg goed!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Piri Piri , echt heerlijk en mooi op tijd bezorgd.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd en heerlijke pizza ga zo door. 👌

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was prima lasanga en knoflook niet lekker Bezorging laat

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel druk, waardoor de bestelling wat later kwam. Dit werd dubbel en dwars goedgemaakt en op kwaliteit niets ingeleverd! Kortom heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken is de kwaliteit wel goed. Maar deze keer weer bijna 1,5 uur wachten op de bezorging en de kwaliteit was niet in verhouding met de prijs (weinig topping). Tip: bestel je in het weekend bestel dan ruim 1,5 uur van te voren. Wel een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De toppunt was magertjes. Het verzoek om de pizza’s in parten te snijden was niet erg goed uitgevoerd. De bezorging ( ondanks tijdig bestellen) was laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren lekker, beetje gehaast in elkaar gezet omdat we ze om 5 uur al wilden hebben, wat dan ook niet helemaal gelukt is... Maar goed, dan moet je dan ook maar niet eenheden dat dat kan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke warme pizza’s zijn bezorgd. Goede service en mooi op tijd

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed gegeten prima op tijd! Pizza's mogen iets minder Nederlands belegd, less is more vind ik persoonlijk prettiger. Maar het was ondanks rijk belegd heerlijk.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles werd weer op afgesproken geleverd en het was als verwacht heerlijk👍

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza’s! Snelle bezorging! Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten met een toegift in de vorm van stokbrood met boter van de chef. Dik voor mekaar!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur en vijftig minuten gewacht voordat de bestelling werd bezorgd De pizza was koud alle ingrediënten lagen op een klein hoopje in het midden D,olieverf werd me aangeraden maar niet voor herhaling vatbaar

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip: wanneer het erg druk is, geef dan een realistische tijd van bezorging aan. Stel die tijd desnoods bij. Bezorg weinig pizza’s tegelijk zodat dozen niet gestapeld hoeven worden en de pizza’s knapperig blijven. Als er extra toebehoren wordt besteld zorg dan dat die ook geleverd wordt.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima, bezorging netjes rond de aangegeven tijd.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- 18.38u 2 pizza's besteld - 18.40 bericht bezorgtijd ontvangen wordt: 19.40u (had levering: zsm ingevuld) om 20.05 gebeld waar de pizza's bleven. - 20.25u eindelijk... de pizza's bezorgd prima pizza's zoals we gewend zijn(!) maar de bezorging lijkt écht helemaal nergens op deze keer!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar gevraagd om de pizza's te snijden, maar wordt helaas niet gedaan. De calzone was iets te donker.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur later dan gepland

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vreselijk lekker. Als altijd goed verzorgd. En op tijd bezorgd. Maar dat vinden wij ook niet zo belangrijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker bodem goed belegd. Op tijd geleverd. Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat de kwaliteit niet goed is kan ik niet zeggen. Ik had gevraagd een pizza zonder champignons. Bij de eerste hap proefde ik champignons. Naar mijn idee was mijn pizza gebakken met champignons en zijn ze er later afgehaald.( Heb ook nog achtergebleven stukjes gevonden op mijn pizza) Ik heb dus maar 1 stukje van de pizza gegeten, aangezien ik champignons op een pizza echt niet lekker vind.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling komt op afgesproken tijd en het is net als altijd super lekker.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst iets besteld, aanbevolen door een collega. Geen spijt, op aangegeven tijd bezorgd. Pizza was heerlijk, stokbrood een welkome aanvulling. Prima prijs-kwaliteit verhouding!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's en volgens afspraak bezorgd. Boden was aan de rand net iets te hard gebakken, maar verder prima en smakelijk. We bestellen zeker weer

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2 pizza’s en 2 spaghetti en hebben er weer van genoten. Ruim voor de verwachte levertijd werden ze bezorgd. Topserrvice!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt prima pizza's! Bezorging ging een beetje mis, was gevraagd om 20u en kwam onverwacht om 18.50. Gelukkig in dit geval niet zo'n probleem.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren weer heerlijk. Helaas was de extra bestelde parmaham op de quatro formaggio vergeten. Ander stokbroid maar ook heel lekker.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, op alle vlakken

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam laat. Om 17.20 besteld. Bezorging om 18.40 uur. Had mail gekregen dat het om 18.20 uur bezorgd zou worden. Mvg. Gerard Kruizinga

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op smaak; op afgesproken tijd bezorgd!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerliijk, tot gauw

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een overheerlijke pizza snel bezorgd door een zeer sympathieke bezorger. d'Oliviera is echt het beste Italiaanse restaurant in Veendam en ommeland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was super! Echt een aanrader

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heerlijk gegeten

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top... net als altijd ... constante kwaliteit 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle 5 waren we enthousiast over onze pizza. Het heeft heerlijk gesmaakt! De pizza's werden zelfs iets eerder bezorgd dan de afgesproken tijd en ook de fles rode wijn die we erbij kregen smaakte ons goed😀

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en heerlijk op tijd! Top!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren lekker warm, vers gemaakt en smaakten verrukkelijk!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend. Gewoon heerlijk.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en lekker snel bezorgd

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd zeer oprechte spijt betogen voor de lange 2 en half uur wachttijd. Lekkere spaghetti bolognese.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Zo doorgaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, goede prijs/ kwaliteit verhouding en in tegenstelling tot "anderen" alles heerlijk warm en vers

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was correct op afgesproken tijd en eten was heerlijk, maar dat was al bekend.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn een regelmatige gast van het restaurant. Omdat we nu niet het restaurant kunnen bezoeken, bestellen we online. De kwaliteit is net zo goed, de bezorging is prima. Met ons eigen glaasje wijn erbij is het net of we aan tafel 9 zitten in het restaurant.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Precies op tijd geleverd. Zo lekker de stokbrood met kruidenboter erbij.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk, iets later bezorgd.maar dat was niet zo'n probleem. Wij waren tevreden!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, aan het begin van de Corona maar eens geprobeerd, en sinds dien bestellen we bijna elke week. Volgende week maar weer 😜

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Italiaans eten voor een degelijke prijs! Prima flesje wijn erbij.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer! Top dat de wijn zonder moeite geruild kon worden voor broodjes. De kinderen waren er heel blij mee!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk, lekker, maar een tikkeltje te koud

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord top! Ga zo door!!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza’s in de regio! Ruim binnen de afgesproken tijd bezrgd; altijd een aanrader!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ben doorgaans heel tevreden met dOliviera. En dit keer dus ook. Lekkere royaal belegde pizza.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza met vriendelijke bezorger gebracht 👍🏻👌🏻

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles op tijd ontvangen en smaakte weer goed

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op de afgesproken tijd. Heerlijk van smaak, temperatuur prima..helemaal top.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima, Op afgesproken tijd geleved,was nog goed warm en de kwalitijeit uitstekend. De bezorger name bij levering voldoende afstand volgende rivm regels.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, SAN Marco en Tricolore, prima pizza’s

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We proberen er wat van te maken. Tafel gezellig gedekt , kaarsje aan en muziek op! We komen anders graag met regelmaat in de Pizzeria zelf om te genieten van het altijd lekkere eten. Nu dat niet kan via de bezorgdienst, waar we heel blij mee zijn! Goed geregeld, netjes afgeleverd. Lekker uit eten thuis!!! 👌 Dank jullie wel! Danie en Joke Sprik

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de salade en de broodjes waren prima. de pasta was dit keer helaas niet zo lekker. , beetje smakeloos. jammer.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak vd pizza was erg lekker. De bodem daarentegen van karton.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Vriendelijke bezorger en veilige contactloze bezorging i.v.m. corona. Top!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lokale ondernemers steunen in deze tijd? Gewoon doen! Wederom heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al jaren bestellen en/of eten wij bij d'Oliviera. mooie, dunne, knapperige bodem en zeer ruim belegd. ook voor de niet-vleeseter een top! mmmm... ik krijg nu alweer trek in zo'n heerlijke pizza, u ook? daar kunnen de "doos"pizza's en de zgn. "verse" pizza's van de supermarkten in de verste verte niet aan tippen!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging en de pizza,s waren prima.Ik had gevraagd of de pizza zonder paprika kon,helaas zat het er toch op!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook voor deze kleine bestelling een groot compliment. Heerlijk gegeten en keurig in warmhoudtas aangeleverd.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, en optijd.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 25 minuten geleverd , goed op temperatuur en heerlijk bereid.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We geven een twee voor kwaliteit omdat het zo goed als koud is bezorgd.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd en smaak was goed vooral de tortelini’s, tot volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben zeer genoten van onze bestelling. Keurig afgeleverd en super verpakt. En...heerlijke gegeten. Top. Prima website trouwens; Profi !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig! Voor herhaling vatbaar.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! We komen liever in het fijne restaurant, maar tijdens de.crisis is dit een goed alternatief. Daarnaast was de levering keurig op tijd. Wij bestellen hier zeker weer!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs in deze tijd waarin velen zo verstandig zijn thuis te blijven hebben we toch heerlijk kunnen eten dankzij d'Oliviera. Vlees, Pasta en Pizza waren weer van top kwaliteit. Bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima, eten goed warm en optijd. De pizza was ook prima goed gebakken prima van smaak. Ik had echter een salade d oliviera erbij besteld en deze vond ik gewoon oneetbaar. Mega stukken kaas erin (repen van een cm of 10, een halve bol Mozarella in plakken van meer dan 1 cm dik) grote stukken zongedroogde tomaten (een mond vol is niet lekker) en melige verse tomaten ook veel te grof gesneden. Kortom het leek alsof ik 'm zelf nog af moest maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s. Waren snel koud.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!! Lekker gegeten. Ook de traditionele gerechten, waren weer erg goed. Onze complimenten

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza warm en kwalitatief goed! Kwam alleen 20 min later dan aangegeven

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer tevreden en snel. Maar na elke bestelling een mail te krijgen om een beoordeling te schrijven vind ik niet zo prettig . Jaap

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals meestal dikke prima. De bezorging daarentegen wat minder. Meer dan 3 uur gewacht op onze bestelling. Ik snap dat het lastig inschatten is hoeveel mensen er bestellen en wat er dan ook nog in je restaurant komt eten. Lijkt mij ook lastig inschatten. Toch vind ik 3 uur wachten op eten niet kunnen, dan heb je logistiek je zaakjes niet op orde. Nogmaals eten gelukkig lekker.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker lasagne en salade, snel en warm gebracht, kortom heel goed

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zeer smaakvol vandaag

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza werd bijna een half uur te vroeg bezorgd. Waren we niet blij mee. We zaten nu om 17.15u al aan tafel. Bovendien was de pizza nagenoeg koud. Ben dit niet van jullie gewend. Deze keer zeer teleurgesteld.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging prima op tijd. TIPS: - het eten nóg beter geïsoleerd inpakken. Geen idee hoe, liefst wel duurzaam, dus geen piepschuim... dat blijft heel lang in het milieu... Zelf gebruik ik voor heet of koud koeltas(jes)-met-reclameopdruk! Kunnen heel lang hergebruikt worden én je maakt reclame voor je zaak! Nu moesten we halverwege de maaltijd het eten ff in de magnetron opwarmen. - "gewoon" jullie website openlaten, zodat je te allen tijde kunt bestellen én betalen. JULLIE bepalen zélf vanaf wanneer er door jullie bezorgd kan worden... dus dat is heel duidelijk. Het past voor klanten niet altijd om pas op de dag van aflevering te bestellen. Een (paar) dag(en) van te voren past vaak beter. Voordeel voor jullie: dan kun je daar in jullie (inkoop)planning (en personeelsbezetting?) rekening mee houden. - meer vegetarisch/veganistisch aanbod. Veel vlees- en visgerechten of pastagerechten met gehakt, waarbij niet duidelijk is of het runder-, varkens-, o

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker vandaag ✔️

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten een aanrader

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza´s en bezorging helemaal goed. Aanrader!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur na de bestelling werd de pizza eindelijk bezorgd. Ik snap dat het weleens druk is, maar 2 uur!!!! wachten op een pizza is wel heel erg lang. Geen online bestellingen meer voor mij .

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk zoals altijd. Alleen het thuisbezorgen duurde héééél erg lang, we moesten meer dan anderhalf uur wachten. Toen waren we door onze eetlust heen en hebben de helft maar gegeten. Dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd prima. We zijn al jaren vaste klant, maar deze keer zijn we erg teleurgesteld. Twee vleesgerechten besteld met het verzoek om bij de ene het patat te vervangen door spaghetti. Bestelling met iDeal betaald. Vervolgens wordt de bestelling 40 minuten later bezorgd dan bevestigd en moeten we aan de deur nog € 3,5 extra betalen voor de spaghetti. Bij het uitpakken van het eten bleek ook nog eens dat de spaghetti niet geleverd was. Na telefonisch overleg zou de bezorger terugkomen om de € 3,5 terug te brengen. We zijn nu een dag later, maar hebben nog niemand gezien. Overigens enige tijd geleden ook al eens een bestelling gehad die 60 minuten te laat werd bezorgd. Ik heb er alle begrip voor dat op het zondagavond druk is, maar verander dan je bestelsysteem en geef geen levertijden af die je niet waar kunt maken. Bij dergelijke uitloop zou ik het trouwens niet meer dan normaal vinden dat je de klant even belt dat het later gaat worden. De vorige keer heb ik zelf gebeld,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur te laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorging.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lasagne, Funghi en gratis extra brood, erg lekker, goeie kwaliteit.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te zout tov de vorige keer. Maar verder keurig

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Canelloni!

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, alles naar wens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De groenten en uien waren rouw, en de bodem van de doos lag een dikke laag olie, onze pizza zwom in de olie, voor ons niet weer,

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten, bezorging conform aangegeven tijd

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! En gratis broodjes met kruidenboter.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden, snelle bezorging. Negatief puntje : Na de bezorging de beoordeling. Gaan we niet elke keer doen .

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, pizza warm en erg lekker, gratis flesje wijn erbij.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas lauwe pizza,en lasagna her en der wat aan gebrand. Geen stokbrood met kruidenboter gekregen . Zoals wel was vermeld.. normaliter een betere ervaring

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goeie pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en keurig geregeld ! Inclusief een flesje wijn als spontaan cadeau .

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, vriendelijke jongeman die het bezorgde. En natuurlijk lekkere warme broodjes met kruidenboter als extra. Top!!

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren zeer tevreden kwalitijd en bezorging prima.danku wel.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg kleffe pizza met groenten uit blik, totaal niet vers Niet voor herhaling vatbaar

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten.

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er moest een liefdesbriefje bij. En dat was prachtig verzorgd en met hartjes versierd. Top!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit en bezorging zelfs ruim binnen de aangegeven tijd. Heerlijke lasagne gegeten.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, keurig op tijd geleverd en nog als extra brood met kruidenboter. Top!

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne mensen ! Zeer ruim assortiment Ook zeer klantvriendelijk en zeer geschikt voor een familiediner of gewoon lekker uit eten met je partner topkwalitiet Lekker Eten !! Snelle bezorging ! Gewoon zoals de Italiaan hoort te zijn !! Echt een aanrader !!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam veel te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte levering heerlijke pizza. En niet te vergeten het brood met kruidenboter

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is prima. Jammer dat ze voor een gerecht vN bijna 30 euro zo bezuinigd hebben. Een simpele salade met gefrituure aardappelen. Voorheen kreegje meer waar voor je geld. Een opmerking bij de bestelling voor iets niet gefrituurd en echte groente wordt helaas geheel genegeerd! Ik hoor graag van d’Oliviera om de klanttevredenheid weer te verhogen! Henk

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen, ik ben altijd heel lofend over jullie vers bereide gerechten. Dit keer was 1 pizza koud en de andere bijna koud. Erg taai en weinig smaak, het leek wel of jullie het heel druk hadden en het maken van de pizza over hebben gelaten aan de bediening. Het waren rommelige pizza's, helaas. Ik zou 1 uur moeten wachten, maar het werden er 2. De rest van het gezelschap was inmiddels klaar met eten. Erg jammer dit en niet voor herhaling vatbaar, maar nogmaals ik ben anders gewend bij jullie, maar dit was weggegooid geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wii vonden de pizza niet lekker. De bodem was goed maar de topping was veel te zout en te vet. Vlees was te dik naar onze mening, kaas lag in dikke gesmolten hompen er tussen. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s! Bezorger was mooi optijd en de pizza’s waren nog super warm. Enige minputje is dat op de site stond dat we gratis stokbroodje met kruidenboter erbij kregen maar deze hebben wij helaas niet gehad. Gelukkig vulde de pizza’s genoeg maar toch heb je der een verwachting van omdat hiermee reclame wordt gemaakt. Verder zeker een aanrader en zal ik nog wel vaker hier iets gaan bestellen.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect altijd constante Kwaliteit. Mijn “ Hofleverancier”

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer een prima pizza!

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste bestelling bij dOliviera, maar zeker niet de laatste. Bezorging was vriendelijk en redelijk snel bezorgd. Lekkere pasta en pizza. Goede porties en goed gevulde pizza. De gratis broodjes met kruidenboter waren heerlijk en waren een welkome toevoeging. Toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke pizza. Altijd perfect. Vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza, bezorging op tijd

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gerechten. Niets op aan te merken.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker. En de gratis broodjes is een super service

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten!!

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza´s en keurig op tijd bezorgd. Wel wat zwarte randjes, ook op de broodjes, maar daar omheen smaakte het prima

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de bezorger kwam zelfs een half uur eerder. Top!

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, met als verrassing fijne broodjes met kruidenboter. Dank Oliveira!

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza gehad.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was prima. Spaghetti en gnocchi vonden wij te weinig smaak en aan de droge kant.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was netjes op tijd, maar de helft ontbrak aan ingrediënten. Bij navraag kregen we dit als antwoord: "als u was zou ik nooit meer bestellen bij d oliviera". Zo gaan ze dus om met hun vaste klantenbestand, en dan bestellen we al sinds hun oprichting in Veendam. Wat een slechte service en ronduit BOT, erg jammer. Het was altijd erg goed.

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de pizza lauw, jammer want daardoor kwam de smaak niet ten goede. De kruidenboter was vloeibaar geworden doordat het op de doos van de pizza lag.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten maar jammer dat het tot nu toe altijd langer duurt met bezorgen dan vooraf wordt aangegeven..Duurt elke x minstens een uur dus als je even snel wilt geen aanrader. Wel vriendelijke mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecto!!!

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel geleverd. Top met gratis broodjes leuk gebaar.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was hartstikke goed en lekker.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, snelle bezorging. Met als heerlijk extraatje lekkere broodjes met kruidenboter. Heel verrassend.al met al zeer tevreden

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten Het was gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd uitstekende pizza’s, vriendelijke en snelle bezorging!

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede pizza, en voor geplande tijd al bezorgd

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit van de bestelde pizza. Zo horen ze. En tijdig bezorgd ondanks tijdstip op zaterdag.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super. Mis alleen de pasta matriciana op de kaart in de app. Zou super zijn als die wordt toegevoegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrijdag 11/01 voor het eerst online besteld. Eerder dan verwacht werd de pizza gebracht echter was dit een totaal andere pizza dan was besteld. Gebeld en een kwartier later kwam de juiste pizza (die eerst ergens anders verkeerd was bezorgd) maar deze was inmiddels koud. Al met al .....een beetje jammer

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pasta

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had verwacht dat het gerecht wat smaakvoller (miste wat hartigheid) en pittiger zou zijn (miste de pepers volledig), beetje meer kaas was ook welkom geweest.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

toppizzas zoals altijd en topper van een bezorger. klasse

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas wel een uur moeten wachten tot me bestelling er was. Had al optijd besteld en na een half uur gebeld. Omdat de bezorgtijd een half uur eerder zou zijn. Daarna had ik ook netjes en snel me eten gekregen. Dus alsnog 5 sterren

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza bodem proefde als iets andere deeg ???

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijkbelegde pizza’s.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerljke pizza.s goed belegd en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren enorm lekker, goede bodem en rijkelijk belegd. Alleen vreselijk jammer dat de calzone als gewone pizza en dus niet dubbel geslagen werd bezorgd en dat er ook gewoon een pizza was vergeten bij de bezorging. Binnen 20 minuten was die vergeten pizza er wel maar toen waren de overige pizza’s al op en was er dus een iemand die alleen kon eten.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit neemt helaas zienderogen af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza,s te vochtig en niet heel warm.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waten van goede kwaliteit. Het voorgerecht, antipasto viel enorm tegen. We bestellen dit gerecht zeer frequent en het wisselt van samenstelling wat het verassend maakt. De verassing deze keer was de prijs vs het geleverde: 3 plakken ham, 3 stukken meloen, 3 plakken vleeswaren en 3 gevulde stukjes courgette voor maar liefst 13 euro is ver beneden verwachting; dat kunnen jullie beter! Ik verneem zeer graag van jullie hoe jullie deze teleurstelling gaan omzetten in een enorm positief gevoel! Henk

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren heerlijk en niet te nat , goede bodem. Top

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Snel geleverd.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heeeerlijk.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten te laat en verkeerde bestelling bezorgd en na bijna 1 uur de juiste bestelling geleverd. Helaas hadden wij toen al zelf onze maaltijd gemaakt. Wij bestellen geregeld bij dit bedrijf, ook vanuit ons vorige adres en altijd goed maar dit is een grote blunder waarvoor je toch minimaal excuses had mogen aanbieden. Nu hebben we het weg kunnen gooien. Bedankt dOliviera

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lauw bij bezorging. De broodjes erbij als service waren top.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza. vlotte levering

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een uur en 15 minuten gewacht op onze bestelling

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's besteld. 1 pizza te weinig bezorgd. Kan gebeuren. Snelle service, binnen 15 min werd de pizza alsnog bezorgd! Blij met de service trekken we de doos open.. verkeerde pizza! Opnieuw gebeld, er werd wederom een nieuwe bezorgd. De visite ondertussen de 'verkeerde' pizza maar laten eten. Door het continue bellen/wachten zaten we uiteindelijk allemaal aan een koude pizza. Zat er in één van de Pizza's een enorme haar!!! We waren er helemaal klaar mee. De 'pret' van samen pizza eten was voorbij en na de haar in onze koude pizza was het wel klaar. Meerdere keren goede service ervaren, vandaag was echt een teleurstelling. De volgende keer zal onze voorkeur naar een andere pizzeria uitgaan.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse spaghetti carbonara en ravioli gevuld met ricotta in een heerlijke boter salie saus. Zoals altijd heerlijk gegeten en keurig op tijd geleverd. Ga zo door.

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn super tevreden , ten eerste geweldig lekkere pizza,s en ten tweede prima service. Echt top!

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede service en vlotte bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, wij zijn tevreden.

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Lasagne en olijven gegeten, ruim warm brood met kruidenboter gratis meegeleverd en snel bezorgd.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service en bestelling was top Qua smaak en opmaak: top Temo VVD pizza had ietsjes veter gekund Naar was primaire doen

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s en precies op tijd bezorgd

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke met ricotta gevulde ravioli in boter salie saus. Zoals altijd verse pasta. Een 10 met een griffel.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd, heerlijke pizza, het extra brood was heerlijk en een aangename verrassing.

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lasagne was veel te olieachtig, ik heb aantal keren iets besteld hier maar deze keer was ronduit slecht (lasagne)

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overweeg thermo verpakking voor de pizza's, was helaas koud, De andere maaltijd was fatsoenlijk op temperatuur in aluminium folie. ? Tot de volgende bestelling want het smaakt ons goed. ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 17:45 een bestelling met het idee 'mooi optijd' want ik moest om 19:30 weg. Vervolgens om 18:45 maar maar gebeld want we hadden een e-mail gekregen met het bericht dat de pizza's om 18:30 bezorgd zouden worden. Vervolgens was het 19:30 en ik moest dus weg zonder een pizza gezien en of geproefd te hebben. Bleek dat de pizza om 19:35 bezorgd was. Ik vind 1 uur en 50 minuten wachten op 2 pizza's toch echt niet acceptabel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde bijna 1,5 uur!! eten was lauw en de gratis broodjes verbrand. Dat kan dan beter achterwege gelaten worden..Voor mij niet meer.

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beoordeel bezorging 3 sterren dit was voor de stokbrood met kruidenboter deze was compleet gesmolten doordat het op de warme pizza stond dus niet te gebruiken helaas tip houdt de kruidenboter appart pizza waren goed en lekker

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zelden zo teleurgesteld geweest helaas. Ik heb extra toppings besteld en betaald, (staan ook op de bon) maar niets op de pizza. Helaas kon de bezorger weer eens ons adres blijkbaar niet vinden ondanks navigatie...dus de pizza was ook nog eens zo goed als koud. Jammer . Anders was ik altijd erg tevreden over de pizza maar deze keer was het een zootje.

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere pizza's. Snel bezorgd en altijd lekkere broodjes met kruidenboter erbij. Zeker weten de beste van Veendam en Wildervank.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza. Het eten is altijd perfect zowel bij bezorging als in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en altijd duidelijk aangegeven wat de verwachte bezorgtijd is.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bijgeleverde kruidenboter was ranzig, dat hoeft voortaan niet meer ook niet gratis. Lijkt alsof er ander pizza deeg gebruikt wordt, vorige keer was bodem beter.

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza online besteld om 17.15 u. Kreeg een mail dat de pizza om 17.45 u zou worden bezorgd, geen probleem. Pizza zat in en plastic tasje, deze was al vochtig toen de pizza werd bezorgd. Pizza was lauw en taai evenals de gratis broodjes in alu folie. De xtra bestelde salami tbv 1.50€ had men vergeten!!!!!!

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo vandijk2m We geloven in 'het recht om te schrijven', maar voordat we uw beoordeling kunnen publiceren, vragen we u een aantal wijzigingen aan te brengen. Het is ons opgevallen dat uw beoordeling waarderingen van faciliteiten bevat waar u geen gebruik van heeft gemaakt tijdens uw bezoek aan Ristorante d'Oliviera, zoals een waardering van de slaapkwaliteit terwijl u er niet hebt overnacht een waardering van het eten terwijl u er niet hebt gegeten een waardering van de ervaring tijdens de vlucht terwijl u niet in het vliegtuig bent geweest andere waarderingen die niet overeenkomen met de ervaring zoals beschreven in uw beoordeling We hebben uw beoordeling verwijderd omdat deze niet voldeed aan onze richtlijnen. Meer informatie hierover vindt u hier. We hopen dat u een nieuwe beoordeling wilt inzenden die voldoet aan onze richtlijnen. Om dit eenvoudiger te maken staat de oorspronkelijke tekst van uw beoordeling hieronder. Kopieer en plak deze in een nieuwe beoordeling

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorgservice. Een favouriet met dikke plus!

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op het aangegeven tijdstip en kwaliteit uitstekend als altijd. Echter... bij de online bestelling via deze site géén broodjes met kruidenboter ontvangen, waar dit op de site wordt benoemd; dat laat zich aan kinderen die erop wachten lastig uitleggen. Volgende keer gewoon weer broodjes a.u.b. :)

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse pasta. De lekkerste van Veendam.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en lekkere pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond pizza laten bezorgen. Heerlijk van smaak en goede producten er op. Zo krijg je ze niet vaak. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd!? Pizza had iets rijkelijker belegd mogen zijn. Maar zeker voor herhaling vatbaar Goeie actie met gratis stokbrood plus kruidenboter????

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

waardeloze kwaliteit.pizza s waren pikzwart verbrand schande !!

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch snel en heerlijk.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's zoals altijd. Mijn gast was erg onder de indruk!

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was netjes. Salade had wat meer verzogd kunnen worden; en helaas friet bij een mooi vleesgerecht; dat kan echt beter! Een bakje kruidenboter zonder een broodje is een gemiste kans; die kan de prullenbak in. Volgende keer hopelijk wat meer aandacht aan het eten. Het eten was om 17:00 uur verwacht, maar kwam om 17:20. Ook dat kan wel beter.

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak is prima, maar de pizza,s iets aan de koude kant ..

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bravo! Het was heerlijk. Hoefde ook niet lang te wachten.

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag om 20.55 besteld, bevestiging ontvangen. Maar niks bezorgd. Om 21.25 gebeld nam er niemand meer op

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enkel jammer dat de bij aangevinkte ingrediënten er niet zaten smaakte verder zeer goed

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend! Op tijd bezorgt, alles was naar wens en het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was niet gesneden en bijna koud! Smaak was wel goed!

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

graag eventjes wat beter op de bestelling kijken, bezorgtijd, zodoende hadden we koud eten vandaag. :(

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

om even over zes besteld en bevestigd door u. Om vijf over half acht gebeld waar de pizza bleef, maar waarschijnlijk zou her dan nog wel een uur duren. Wij zijn zeer ontevreden. Geef dan direct aan dat het heel lang kan duren. Wij bestellen tot nu toe per jaar een redelijk aantal pizza's, maar daar stoppen we nu mee. Groet, Johan Wessels

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken, maar de pizza's waren niet heel warm meer

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's. Jammer dat het pas na 1 uur en 10 minuten na onze bestelling, bezorgd werd. Bezorger was overigens vriendelijk.

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza's. Iets meer rucola had wel gemogen. De pizza's zijn wel aan de dure kant maar er is in Veendam geen pizzeria die betere pizza's heeft. Gratis broodjes + kruidenboter maakt de prijs weer een beetje goed.

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bodem mocht van mij nog wel iets harder verder zeker naar wens en zou er wel vaker bestellen

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten! Echt lekker vers eten gehad wat zorgde voor een gezellige avond. Top!

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was weer ouderwets lekker hoor

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ????

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en super bezorging als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas werd de bezorger verwezen naar de flat. Ipv huizen.Daardoor duurde het iets langer dat we de pizza's hadden.de dozen waren vochtig,pizza al iets afgekoeld en de bodem was niet zo krokant.De smaak van de pizza was goed

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd(15 min)en heerlijke pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag, dus bezorging duurde langer dan normaal. Maar ik vind bijna twee uur iets te gortig, dan had ik graag een waarschuwing o.i.d. gehad. Bezorger was wel erg vriendelijk. Het eten zelf was zoals altijd voortreffelijk, dus het wachten wel waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de 4x pizza besteld. Maar ik bestel al alle 4 de keren een pizza zonder salamie, nu dus ook en duidelijk bij opmerkingen er neer gezet!! Komt de pizza, wat zit er op salamie....................... De honden vonden het wel erg lekker.

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

????

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een prima bezorging!

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte, die jullie vandaag hadden was de kwaliteit weer heerlijk. Ga zo door ☺️

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 45 minuten was e bestelling er. De pizza smaakte geweldig. Eén minpuntje...ik had als extra topping voor 2 euro, mosselen op de pizza. 5 mosselen vond ik wat weinig. Verder waren beide pizza's top !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde ongeveer een uur. Dat was wel lang. Maar het was 2e pinksterdag. Het zal waarschijnlijk druk geweest zijn.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza goed warm thuis gebracht. Enigste puntje van kritiek, de ingrediënten wat meer verdelen over de pizza 3cm vanaf de rand lang niks.

, 26-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snelle bezorging!

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ravioli, smaakvolle ingrediënten.

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was binnen goede termijn bezorgd. Aandachtspunt is de verwachting van bezorging te communiceren met de klant. De aardappelen zijn gekookte aardappelen zonder heel veel uitdaging; het vlees was super. De salade had een vreemde eend in de bak: aardbei. Dit had voor mij niet gehoeven. Daarnaast een antipasta verassing besteld. Deze was prijs-kwaliteit super in orde. De mozarella was smakeloos; dat kan beter! Het brood met kruidenboter, welke als extra meegeleverd werd is top! Voor bezorgen van een italiaans gerecht staat d'Oliviera ruim bovenaan! Voorzien van een mooie Italiaanse wijn uit eigen kelder een perfecte maaltijd.

, 25-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit eerder meegemaakt bij dit restaurant. Lasagne dreef in het vet, had een onbestendige smaak en echt niet lekker. Ben nog steeds misselijk. Jammer

, 24-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Echte pizza's! Goed en vers belegd.

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle levering

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle bezorging na online bestellen. Pizza was van goede kwaliteit qua smaak en ingredienten. Goede service vind ik ook de warme broodjes die meegeleverd worden.

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren weer heerlijk

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was echt heel erg lekker en ook snel bezorgt bezorger was ook vriendelijk

, 04-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel! Heerlijk eten

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte Italiaanse pizza's met ingrediënten van hoge kwaliteit.

, 12-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte, vriendelijke bezorging en heerlijke pizza, zoals altijd!

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben wegens drukte 2 uur moeten wachten en kregen toen niet de pizza's die we besteld hadden. Maar we hadden honger en hebben ze wel opgegeten. Zoals altijd waren ze overheerlijk. Gelukkig wel de spaghetti carbonara die we besteld hadden. Top! Lekker. Overigens is de wachttijd normaal niet zolang.

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep was heerlijk, lasagne was een beetje flauw van smaak.

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit & super lekker !

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, warm en best snel geleverd

, 18-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld via de website. Al het eten is van prima kwaliteit. Vlot geleverd en een flesje rode wijn gekregen. Alleen jammer dat er een euro wordt berekend voor de ideal transactie. Vooral als het een bestelling van boven de 50 euro betreft. Verder niets te klagen, goede service en eten

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lasagna was smakeloos. De salami en gorgonzola was ver te zoeken

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza en broodjes heerlijk. Op precies de afgesproken tijd bezorgd er mankeerde geen minuut aan. Top!

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk, maar we vonden bijna 1,5 uur wachttijd/bezorgtijd wel erg lang. Toen alles uiteindelijk was bezorgd, was er geen kruidenboter. Erg jammer.

, 30-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets dan lof. Heerlijke Pizza's en een snelle bezorging. Top!

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede pizza. Bestelling erg snel geleverd.

, 19-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk en op tijd geleverd. Helaas was de kwaliteit niet zoals we van dit restaurant gewend zijn. Hoop dat het eenmalig een missertje was want eerdere bestellingen waren superlekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en goed warm. We hebben heerlijk gegeten

, 16-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Heerlijke warme pizza en nog lekkere brpodjes met kruidenboter er gratis bij gekregen.

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren koud... Dit was de eerste keer dat dit gebeurde, we krijgen ze altijd warm tot heet, maar erg jammer... We vinden het wel een topservice dat je bij een bestelling via de website, bij een bedrag vanaf € 40,00 een fles wijn cadeau krijgt. Bij een lager bedrag krijg je heerlijke broodjes met kruidenboter, als je via de website bestelt.